Declarații

Novak Djokovi s-a calificat mai departe în turneul de la Monte Carlo

Novak Djokovic s-a calificat, marți, în turul al treilea al Mastersului de la Monte Carlo cu o victorie cu 7-6(5) 6-2 în fața jucătorului rus Ivan Gakhov, venit din calificări, potrivit Reuters.

Novak Djokovic a avut un început ezitant al partidei, dar în final s-a calificat în turul al treilea al Mastersului de la Monte Carlo cu o victorie cu 7-6(5) 6-2 în fața jucătorului rus Ivan Gakhov.

Numărul unu mondial, care nu mai jucase de la începutul lunii martie, când a ajuns în finala de la Dubai, după ce a fost nevoit să lipsească de la Indian Wells și Miami din cauza că nu e vaccinat anti-COVID, s-a chinuit să își găsească raza de acțiune pe zgura de la Monte Carlo înainte de a se impune pe terenul central.

Gakhov și-a încercat loviturile și a obținut primul break de serviciu pentru a conduce cu 4-3, doar că sârbul a făcut break-ul imediat înapoi și a luat setul inaugural câștigând tiebreak-ul cu 7-5.

Djokovic nu a lăsat nicio șansă de revenire pentru adversarul său.

Dublul campion de la Roland Garros, care anul trecut a suferit o eliminare în runda inaugurală aici, îl va înfrunta în continuare pe Lorenzo Musetti sau pe compatriotul italian al capului de serie 16, Luca Nardi.

Germanul Alexander Zverev, care a suferit o accidentare gravă la gleznă în semifinala de la Roland Garros împotriva lui Rafael Nadal, a revenit pe zgură cu o victorie în primul tur, 3-6 6-2 6-4, împotriva kazahului Alexander Bublik.

Spaniolul Nadal, care a triumfat de 11 ori la Monte Carlo Country Club, este absent pentru că nu a reușit să se recupereze după o accidentare la șold care l-a ținut departe de terenuri de la Australian Open.

Compatriotul său Carlos Alcaraz lipsește, de asemenea, de la turneu din cauza unor probleme la mână și la spate.

În cursul zilei de marți, Stefanos Tstitsipas, al doilea favorit, îl va înfrunta pe francezul Benjamin Bonzi.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button