ATLETISMULTIMELE ȘTIRI

Alexandra Hudea și Iulia Mărginean pe podium la Campionatul Național de alergare pe șosea

În primele luni ale anului 2023 Alexandra Hudea și Iulia Mărginean au obținut numeroase titluri de campioane și vicecampioane la atletism, la probele de 1500 de metri și 3000 de metri desfășurate în capitală, în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism în sală.

Odată cu venirea primăverii a început și sezonul competițional în aer liber, prima competiție fiind Campionatel Naționale de alergare pe șosea pe distanța de 5 kilometri, rezervate juniorilor sub 20 de ani și celor sub 23 de ani.

La startul cursei de 5000 de metri s-au aflat și axentistele Clubului Sportiv Școlar Mediaș, respectiv Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale și Iulia Mărginean din clasa a XII-a Științele Naturii intensiv Engleză.

Alexandra Hudea s-a adaptat foarte bine traseului cursei, care s-a desfășurat în jurul campusului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară, și a parcurs cei 5 kilometri în 17 minute, 22 de secunde și 19 sutimi. Acest timp i-a permis axentistei noastre să se claseze pe a doua poziție în clasament la junioare 1 și să obțină locul al treilea la U23.

Alexandra Hudea nu va avea prea mult timp de relaxare, chiar dacă este în vacanță, întrucât peste două săptămâni va reprezenta Liceul Teoretic Axente Sever la Botoșani la faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros, alături de Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv. Le dorim sărbători pascale fericite și succes la competițiile acestei primăveri.

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button