FOTBAL

CSC Șelimbăr învinge Slatina la Vâlcea – Claudiu Niculescu: ”Băieții au făcut un meci perfect”

CSC 1599 Șelimbăr se impune în cea de a 3-a etapă a play-out-ului împotriva celor de la CSM Slatina.

Partida a avut loc sâmbătă, 8 Aprilie, pe Stadionul Municipal Râmnicu Vâlcea. Scorul final de 2-0 aducând victoria echipei lui Claudiu Niculescu. Marcatorii celor două goluri au fost Jordan Gele și Luca Alexandru.

Știam că este un meci de 6 puncte, un meci împotriva unui adversar foarte periculos și foarte bun. Băieții astăzi au făcut un meci perfect, au început bine jocul.

Am marcat 2 goluri în prima repriză. Acest rezultat ne dă în continuare foarte mare încredere pentru ceea ce avem de făcut de acum încolo.

Am avut o pauza destul de lungă, dar băieții au înțeles ceea ce le-am cerut, au pus în aplicare în mare parte ceea ce am făcut la antrenamente în aceasta săptămână.

Sunt mândru de ei, e o victorie mare, o victorie importantă, mâine ne odihnim, dar trebuie să luptăm, asta pentru că ne așteaptă un meci la fel de important la Timișoara.

Locul 1 in play-out, se poate?

Îmi doresc asta, sper să reușim. Ne luptăm pentru acest lucru, dar în primul rând, vom lua fiecare meci în parte.

Meciul de la Timișoara este un meci la fel de important ca și acesta care tocmai s-a încheiat. Vom avea și acolo un meci foarte greu, dar până atunci trebuie să ne bucurăm de aceasta victorie.

Cum s-a produs transformarea aceasta la Gele? El nu a marcat în prima parte ,iar acum marcheaza gol dupa gol.

Bineînțeles că eu fiind atacant am avut multe discuții cu el. La antrenamente am făcut exercițiile în așa fel încât el să ajungă să se elibereze în fața porții, pentru că are calitatea de marcator.

Iată că o face meci de meci și mă bucur mult pentru el!

Am avut încredere încă din prima zi de când a venit aici. I-am văzut calitățile la antrenament, iar acum își depune valoarea și ne ajută să câștigăm meciuri și puncte, dar meritul nu este doar al lui este al întregii echipe. Toți băieții au muncit și cei care au jucat și cei de pe bancă.

Formăm un cuplu bun, fiecare având calitățile sale, iar acum au început să și le pună în valoare.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button