BASCHET

Sold-out – Meciul 3 din play-off se joacă cu casa închisă la Sibiu

Marți și joi, BC CSU Sibiu va disputa două meciuri pe teren propriu, în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin, cu CSO Voluntari. Scorul la general este 1 la 1 în urma meciurilor disputate pe terenul ilfovenilor.

Statul partidei pentru al treilea meci din cadrul play-out-ului este programat pentru ora 19. Ultimele 50 de bilete s-au vândut online în doar câteva minute. Astfel, partida cu CSO Voluntari se joacă cu casa închisă.

„Ne plac jocurile de acasă. Fanii sunt de fiecare dată al șaselea jucător pentru noi. Am avut deja două jocuri în această serie și a fost o diferență mare între numărul liberelor pe care le-am primit în primul, respectiv în al doilea meci. Pregătirea a fost asemănătoare pentru ambele jocuri, dar în al doilea am avut de trei ori mai puține aruncări libere. Nu este ușor să pregătim modul în care ne putem apăra împotriva Voluntariului și ce nivel al contactului vor avea ei. O să fim pregătiți să luptăm. Nu este un secret, fanii sunt alături de noi mereu și este un mare avantaj să jucăm acasă și să avem susținerea lor. Felul în care ei susțin echipa ne ajută de fiecare dată.” a declaratTomas Rinkevicius antrenorul lui CSU Sibiu scrie baschet.ro

CSU Sibiu a reușit să câștige primul meci cu 92-78, după care în a doua partidă CSO Voluntari s-a impus cu 94 la 70.

foto BC CSU Sibiu / Facebook

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button