FOTBAL

Programul etapei a 19-a din Liga a IV-a: Delegările arbitrilor și observatorilor

După o minivacanță de Paști, campionatul juvenil se reia cu runda numărul 19 din Liga a IV-a. Cu o etapă înainte de derby-ul județului Sibiu, ACS Mediaș și FC Inter Sibiu au de disputat două partide mai puțin dificile.

AFC Agnita primește vizita celor de la AS FC Dumbrăveni în runda cu numărul 19. Partida este programată pentru sâmbătă, 22 aprilie de la ora 16 pe stadionul ”Orășenesc” din Agnita. Partida va fi condusă de arbitrul Comanciu Adrian, iar la cele două linii sunt Mirut Sabin și Mirut Fabian. Observatul de arbitri este Lucescu Sorin.

ACS Păltiniș Rășinari joacă sâmbătă de la ora 11:00 în deplasare la Săliște, împotriva celor de la ACS Leii Șura Mare. Meciul va fi condus de centralul Duma Paul, iar asistenții partidei sunt Bârsan Ioan și Comiza George. Observatorul de arbitri este Birlea Vasile.

AS FC Avrig primește vizita formației pregătite de Adi Man, Sparta Mediaș. Meciul este programat pentru ora 11:00, pe stadionul ”Orășenesc” din Avirg. Frățilă Robert va fi arbitrul de centru, iar Metesan Nicoale și Margarit Claudiu la cele două linii. Observatorul de arbitri este Bordean Marian.

ACS Bradu și AFC Cuantic Arsenal Sibiu se întâlnesc în runda cu numărul 19 din Liga a IV-a. Meciul se va disputa la Bradu, iar startul partidei este programat pentru ora 11. Aldea Răzvan este arbitrul de centru, iar Preda Florentin și Horvan Andrei sunt cei doi asistenți. Ogneriu Cosmin este observatorul de arbitri.

Sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul ”Voința” din Sibiu se joacă meciul dintre LSS Voința și AFC Tălmaciu. Brigada de arbitri este formată din Titii Lucian, Bădescu Tudor și Mircea Andrei, iar observatorul este Boar Alexandru.

Formația pregătită de Doru Dudiță și Dumitru Solomon, ACS Mediaș va avea un joc ușor înaintea duelului cu FC Inter Sibiu din etapa viitoare. Mediașul primește vizita celor de la CS Orășenesc Copșa Mică, sâmbătă de la ora 11. Duelul dintre cele două formații se va disputa pe terenul sintetic din baza sportivă Gaz Metan. Meciul va fi arbitrat de Ogneriu George, Noian Ovidiu și Oprea Călin. Observatorul de arbitri este Matyas Alin Levente.

Contracandidata pentru promovarea în Liga a 3-a, AFC Inter Sibiu joacă sâmbătă de la ora 11:00, pe terenul celor de la ACS Unirea Miercurea Sibiului. ”Bleu-albaștrii” nu vor avea tocmai un joc ușor, având în vedere adversarul ca joacă bine pe teren propriu. Meciul va fi condus de Miclausiu Nicolae, Popa Răzvan și Munteanu Ovidiu, iar observatorul de arbitri este Miron Florin.

# Echipa M P
1 ACS Medias 2022 18 54p
2 AFC Inter Stars 2020 Sibiu 18 51p
3 ACS FC Avrig 18 46p
4 ACS Bradu 18 31p
5 ACS Paltinis Rasinari 18 27p
6 ACS Unirea Miercurea-Sibiului 18 26p
7 CS Sparta Medias 18 24p
8 AFC Quantum/Cuantic Arsenal Sibiu 17 23p
9 AS FC Dumbraveni 18 21p
10 ACS Leii Sura Mica 18 19p
11 AFC Agnita 18 14p
12 ACS LSS Vointa Sibiu 17 11p
13 AFC Talmaciu 18 10p
14 CS Orasenesc Copsa Mica 18 4p

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button