ATLETISMULTIMELE ȘTIRI

Alexandra Hudea, argint la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar de cros

În zilele de 21 și 22 aprilie municipiul Botoșani a găzduit etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros. Doi sportivi din Mediaș au reprezentat județul Sibiu la această competiție.

Este vorba de Alexandra Hudea din clasa a X-a Științe Sociale și de Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv, care au câștigat etapa județeană desfășurată pe 24 martie la Mediaș.

Alexandra Hudea a obținut o performanță remarcabilă la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Axentista pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a încheiat competiția pe locul al doilea la cros, fiind depășită doar de reprezentanta județului Suceava. În ceea ce-l privește pe Ciprian Varga, chiar dacă nu s-a clasat pe podium, sportivul axentist a încheiat cursa pe poziția a 32-a concursului.

”O felicităm pe Alexandra Hudea pentru această performanță prin care menține județul Sibiu la nivel înalt pe harta crosului școlar din România și-i dorim să obțină în continuare rezultate remarcabile.

Etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la cros a fost organizată de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani împreună cu Asociația Județeană de Atletism, la competiție participând peste 100 de elevi de gimnaziu și liceu.” au transmis reprezentanții liceului medieșean.

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button