FOTBAL

Răzvan Halasz despre incidentul de la Păucea – ”Cei de la Copșa ne-au provocat de la începutul meciului”

Cu șase etape înainte de final, CS Orășenesc Copșa Mică 2 e lider în Liga a 5-a, la un punct în fața celor de la Dumbrăveni și 2 puncte peste Viitorul Ațel. Duminică, în runda cu numărul 19, pe terenul din ”Păucea” a pornit un scandal, cel mai probabil din cauza orgoliului sau rivalității.

Jucătorii echipei gazde, Atletic Păucea acuză arbitrajul de duminică. Centralul partidei fluierând în favoarea echipei oaspete, care luptă pentru promovarea în Liga 4.

Copșa Mică, acuzată de joc grosolan

”Cei de la Copșa ne-au provocat de la începutul meciului. Au lovit fără minge. Chiar și eu am fost lovit de 2 ori fără minge, odată fiind căzut pe jos mai apoi să iau tot eu cartonaș. Tot acel jucător la lovit cu capul în gură pe colegul meu și de acolo a pornit scandalul. Arbitrul partidei, Mailat Cristian a inflențat partida.” a declarat Halasz Răzvan delegatul echipei Atletic Paucea.

 

Alte știri sport din Sibiu

6 Comments

  1. Meciul a decurs în parametrii normali până în momentul în care arbitrul de mijloc Cristi Mailat zis Mutu’ a favorizat echipa adversă Copsa-Mică care au faultat cât au vrut ei arbitrul întorcând capul de fiecare dată …inclusiv tușierul dreapta nu era deacord cu centralul ( acesta fiind un puști’ de nici 12ani!! !! Rușinee ☝️…Asemena arbitrii nu au ce căută la meciuri… Mutu’ e pe delin vinovat pentru ce sa întâmplat la aceea etapa👎

    1. Arbitraj bun , delegare inspirata . Un arbitru cu experiență delegat la un joc important al etapei . Un arbitraj în spiritul jocului . Întradevăr se impunea acordarea a câteva cartonașe în plus.

  2. Meciul a decurs în parametrii normali până în momentul în care arbitrul de mijloc Cristi Mailat zis Mutu’ a favorizat echipa adversă Copsa-Mică care au faultat cât au vrut ei arbitrul întorcând capul de fiecare dată …inclusiv tușierul dreapta nu era deacord cu centralul ( acesta fiind un puști’ de nici 12ani!! !! Rușinee ☝️…Asemena arbitrii nu au ce căută la meciuri… Mutu’ e pe deplin vinovat pentru ce sa întâmplat la aceea etapa👎

  3. Albitraj 0!!! Sa vazut clar pe cine a favorizat domn albitru…dar ce sa faci daca “copsa trebuie sa promoveze”…

  4. Intreaga comunitate Atletic Paucea , tinem sa lamurim incidentul de duminica din partida cu CSO Copsa Mica. Stiam ca va fii un meci greu, stiam ca o sa faca tot ce le sta in putiinta sa castige, pentru ca echipa de la Copsa Mica doreste sa promoveze in acest an din Liga a V-a in Liga a IV-a, deoarece actuala echipa din Liga a V-a va retrograda anul acesta, fiind ultima clasata. Si asta au si facut, au injurat atat echipa cat si pe cei din stafful echipei, au jucat dur ( indrumati de catre antrenor), au lovit fara minge, am fost provocati sa jucam un meci “urat”, ceea ce noua nu ne sta in caracter. Dupa un fault adresat unui jucator din echipa noastra, pe cand acesta se ridica de la pamant, a fost lovit cu capul in gura, de unde a si pornit intregul incident. Interventia personalului din stafful echipei noastre este una justificata, de a-si apara echipa si de a calma spiritele. Dupa reluarea partidei, portarul echipei noastre a primit o lovitura de cot in nas nejustificata, provocandu-i leziuni si sangerari, fiind nevoie de interventia medicului asistent, nemaiputand sa continue jocul. Pe langa toate acestea, “domnul” arbitru Mailat Cristian(Mutu), le-au favorizat meciul. Am fost penalizati cu cartonase galbene si rosii unde nu era cazul, iar acest lucru a creat o tensiune si mai mare. Cat despre ceea ce s-a intamplat inafara terenului, gardului si a vestiarelor, nu a avut nici o legatura cu ceea ce s-a petrecut pe teren, scandalul nu a pornit din afara terenului, ci din cauza jocului dur si de nerecunoscut fata de cel din etapa din tur, unde echipa de la Copsa Mica au practicat un joc frumos. Multumim suporterilor si sustinatorilor ca au fost alaturi de noi, intr-un meci atat de greu !

  5. Datorita domnului arbitru Mailat Cristian asa zis Mutu care a favorizat foarte mult echipa de la Copsa Mica s-a ajuns la aceste conflicte. Ar trebui suspendat pe viata din arbitraj, oricum e paralel rau cu fotbalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button