ALTE SPORTURIULTIMELE ȘTIRI

VIDEO Haos în Liga 5 – Jucătorii de la Copșa Mică luați la bătaie la Păucea

În urmă cu câțiva ani, la nivelul județului Sibiu, erau câteva sate unde nu doar arbitrii, dar și unii jucători nu doreau să facă deplasarea din cauza suporterilor care vin băuți la teren și sunt extrem de agresivi.

Compețitia de Liga a 5-a, nu e doar despre rivalitate și despre mișcare din weekend, unde după o săptămână încărcată de muncă, mergi la teren și te relaxezi la o partidă de fotbal, unde.. bineînteles, dacă câștigi ediția de campionat nu îți dă nimeni vreun trofeu sau îți face statuie în fața comunei.

Duminică, la Păucea, liderul CS Orășenesc Copșa Mică a jucat împotriva echipei din comună. O partidă interesantă, două echipe echilibrate, însă de această dată, așa ziși suporteri veniți la teren erau puși pe scandal.

Conform unui cititor Sport în Sibiu, individul care a provocat ”scandalul” era trecut pe foaia de joc, însă el era în spatele ”vestiarelor”, consumând alcool.

Acest ”suporter înfocat” al echipei AS Altetic Păucea, deranjat probabil de culorile steagurilor formației din Copșa Mică, a mers în timpul meciului și le-a smuls de pe gard, apoi a sărit la bătaie la un jucător. Bineînteles, un astfel de derby nu ar fi putut începe fără ”forțe de ordine”, care s-au făcut imediat nevăzuți în timpul altercației.

Nu doar jucătorii de la CS Orășenesc Copșa Mică au fost implicați în scandal, dar și arbitrul partidei a fost bruscat de către jucătorii echipei gazdă, Atletic Păucea.

”Ieri in meciul contra echipei A.S Paucea in liga a 5a zona Mediaș.. Sau întâmplat multe evenimente neplăcute.. In prima faza când am început sa cântăm pentru echipa noastră iar echipa noastră reușind sa marcheze.. Se pare ca pe cineva din staful celor de la Păucea la deranjat foarte tare ca am început sa cântăm si să ne sustinem echipa, aflat in stare foarte tare de ebrietate a venit la galeria noastră si la suporteri noștri si ne-a dat steagurile si bannerele jos de pe gard motiv pentru ca gardul e al lui.. Si voia sa sara la bătaie către unul dintre suporterii echipei noastre amenintindul cu bataia…

Jucători echipei A.S Paucea intrau foarte agresiv la scorul de 2-1 motiv de supărare ca am marcat din nou.. Dupa cateva minute de joc jucători echipei adverse au sărit la bătaie la jucători noștri împingând-ul pe unu din jucători noștri pe jos si toată echipa a sărit pe el sa il bata…Jucători echipei A.S Paucea intrau foarte agresiv la scorul de 2-1 motiv de supărare ca am marcat din nou.. Dupa cateva minute de joc jucători echipei adverse au sărit la bătaie la jucători noștri împingând-ul pe unu din jucători noștri pe jos si toată echipa a sărit pe el sa il bata…” a mărturisit Gruițoiu Razvan, lider al galeriei CS Orășenesc Copșa Mică 2.

În videoul prezentat mai în jos, se aude de pe marginea terenului cum suporterii din Păucea strigă: ”Lasă să-i bată, dă-i dracu de fraieri”.. Joi, 27 aprilie 2023, AJF Sibiu va decide cum și dacă va fi sancționată echipa AS Atletic Păucea.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button