FOTBAL

COMUNICAT Atletic Păucea după incidentele de la meciul cu CS Orășenesc Copșa Mică 2

Duminică, în runda cu numărul 19 din Liga a 5-a, seria Mediaș, pe terenul din Central din Păucea s-a disputat partida dintre CS Orășenesc Copșa Mică 2 și Atletic Păucea, scor final 3 la 1. Echipa din Copșa Mică a jucat la Păucea ca echipă gazdă, iar organizarea jocului a depins de ei.

Atât securitatea și organizarea jocului de duminică au fost, sau cel puțin trebuia să depindă de CS Orășenesc Copșa Mică, având în vedere întelegearea cu echipa din Păucea. În urma altercaților din teren, copșenii au acuzat oamenii de ordine nu au intervenit și organizarea partidei nu a fost la așteptarea lor. Mai mult decât atât, după ce s-au văzut cu ”musca pe căciulă” ambele echipe au acuzat arbitrajul.

”Intreaga comunitate Atletic Paucea , tinem sa lamurim incidentul de duminica din partida cu CSO Copsa Mica. Stiam ca va fi un meci greu, stiam ca o sa faca tot ce le sta in putinta sa castige, pentru ca echipa de la Copsa Mica doreste sa promoveze in acest an din Liga a V-a in Liga a IV-a, deoarece actuala echipa din Liga a IV-a va retrograda anul acesta, fiind ultima clasata. Si asta au si facut, au injurat atat echipa cat si pe cei din stafful echipei, au jucat dur ( indrumati de catre antrenor), au lovit fara minge, am fost provocati sa jucam un meci “urat”, ceea ce noua nu ne sta in caracter. Dupa un fault adresat unui jucator din echipa noastra, pe cand acesta se ridica de la pamant, a fost lovit cu capul in gura, de unde a si pornit intregul incident. Interventia personalului din stafful echipei noastre este una justificata, de a-si apara echipa si de a calma spiritele. Dupa reluarea partidei, portarul echipei noastre a primit o lovitura de cot in nas nejustificata, provocandu-i leziuni si sangerari, fiind nevoie de interventia medicului asistent, nemaiputand sa continue jocul. Pe langa toate acestea, “domnul” arbitru Mailat Cristian(Mutu), le-a favorizat meciul. Am fost penalizati cu cartonase galbene si rosii unde nu era cazul, iar acest lucru a creat o tensiune si mai mare. Cat despre ceea ce s-a intamplat in afara terenului, gardului si a vestiarelor, nu a avut nici o legatura cu ceea ce s-a petrecut pe teren, scandalul nu a pornit din afara terenului, ci din cauza jocului dur si de nerecunoscut fata de cel din etapa din tur, unde echipa de la Copsa Mica au practicat un joc frumos. Multumim suporterilor si sustinatorilor ca au fost alaturi de noi, intr-un meci atat de greu !” au transmis un comunicat AS Atletic Păucea.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button