FOTBAL

FC Hermannstadt vrea din nou echipă în Liga 3

FC Hermannstadt 2 retrogradase din Liga a III-a, însă clubul a refuzat invitația de a juca în Liga a IV-a, la nivelul județului Sibiu. În plin sezon, cu probleme financiare și în insolvență, clubul de pe malul Cibinului a reușit să legitimeze un junior.

Echipa secundă a clubului din Sibiu își disputa meciurile de pe teren propriu la Rășinari, sat aflat la mai puțin de opt kilometri de municipiu.

Acum, Măldărășanu și stafful său tehnic se vor uita mai mult la tineri, jucători pe care FC Hermannstadt îi poate legitima și trimite la echipa a doua, unde să prindă experiență și, ulterior, dacă evoluțiile vor fi pe placul antrenorului, poate să facă pasul în SuperLiga României, scrie Liga 2.

Este interesantă situația de la FC Hermannstadt pentru că, în momentul în care retrograda în Liga 2, la finalul întrecerii din stagiunea 2020/2021, păstra echipa a doua în Liga 3. Ulterior, în vara lui 2022, după ce FC Hermannstadt a revenit în prima divizie, s-a renunțat la ”satelit”, după ce acesta a retrogradat în Liga 4 la finalul play-out-ului Seriei 5 în Liga 3.

Nu s-a dorit înscrierea echipei secunde în Liga 3, la propunerea Federației Române de Fotbal, după ce au rămas câteva locuri vacante, chiar dacă pe cale sportivă a căzut în Liga 4, ba chiar nici în ”județ” nu a mai fost înscrisă.

Luca Mitrică a lăsat-o pe FCSB pentru FC Hermannstadt – Mijlocașul are 19 ani

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button