FOTBAL

VIDEO Voința Sibiu, egal cu Quantum Arsenal – David Hurbean: ”A fost un meci greu”

LSS Voința Sibiu și Quantum Arsenal au terminat la egalitate, scor 2 – 2, partida restanță din runda cu numărul 18, care s-a disputat miercuri 26 aprilie pe stadionul ”Voința”.

După o primă repriză echilibrată putem spune, partea a doua a jocului a fost total diferită. După revenirea de la vestiare, Quantum Arsenal a preluat conducerea la 2 la 0, insă alb-verzii au reușit egalarea până pe finalul jocului. Etapa viitoare, Voința joacă în deplasare la Copșa Mică, iar Quantum Arsenal primește vizita celor de la Avrig.

”A fost un joc greu, mă bucur că am reușit să înscriu. Am încerc să revin și am reușit. Mergem la Copșa să câștigăm, să luăm cele 3 puncte. Va fi un meci greu” a declarat David Hurbean după egalul cu Quantum Arsenal.

”Ăsta e fotbalul, nu am fost concentrați la ultima fază și am luat gol. Până la urmă e un rezultat echitabil, au avut și ei ocazii, am avut și noi ocazii. Urmează meciul cu Avrig, unde ne dorim să nu pierdem.” a mărturisit portarul lui Quantum Arsenal după remiza cu Voința Sibiu.

foto  Foto Sport Sibiu | Facebook

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button