DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

De vorbă cu David Galea, fotbalist la ASFC Interstar Sibiu – ”Îmi place acest club pentru că este concurența foarte mare”

ASFC InterStars Sibiu, este cel mai mare club de fotbal din județul Sibiu, cu cei mai mulți juniori. În cadrul clubului sibian activează peste 600 de copii și juniori.

De curând am stat de vorbă cu David Galea, un tânăr iubitor al sportului rege, care ne-am povestit de ce a ales acest club. Visul lui David este de a juca la Real Madrid.

”Eu mă numesc David Galea, am 10 ani și sunt elev la școală generală I. L. Caragiale. Sibiu în clasa a patra B. Am ales acest sport pentru că eu consider că este cel mai iubit sport din lume și îmi face plăcere să îl practic. Pe mine m-a ambiționat dorința de a ajunge la performanțele jucătorilor profesioniști, îmi place la acest club (INTERSTAR) pentru că este concurență foarte mare. Antrenorii sunt foarte prietenoși și dornici să își învețe elevii tot ce știu ei mai bine, antrenamentele sunt plăcute iar echipa mea este alcătuită din niște colegi valorosi. Jucătorul meu preferat din Superliga este Ciprian Deac. Când o să fiu mare aș dori să joc la Real Madrid.” ne-a mărturisit David Galea.

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button