DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Pajco Cristi, cel mai bun marcator din Liga 4 – ”Colegii știu să mă pună în valoare de fiecare dată prin pase de calitate”

Cristian Pajco, atacantul lui ACS Mediaș este golgheter în Liga 4. Medieșeanul are 37 de goluri marcate în 20 de etape disputate. Mediașul lui Dumitru Solomon s-a impus pe ”Obor”, scor 3 la 1 cu FC Inter Sibiu, astfel formația de pe malul Târnavei Mari s-a asigurat locul pentru barajul de promovare.

ACS Mediaș este acum sigură de prezența la barajul de promovare, unde va înfrunta campioana din Harghita, Gheorgheni, în dublă manșă. Meciurile se vor disputa în sistem eliminatoriu, în data de 17 iunie 2023, ora 18:00, turul la Gheorgheni, respectiv 24 iunie 2023, ora 17:30, returul, la Mediaș.

”Mă simt foarte bine și în același timp mă simt mândru de echipa la care joc, deoarece toți am fost motivați și foarte conștienți de țelul nostru. O atmosferă extraordinară pe care galeria noastră împreună cu sutele de medieșeni au creat o pe ”Obor. Scretul, dacă il pot numi așa este dăruirea, motivația, concentrarea și toate acestea sunt completate de colegii mei care știu să mă pună în valoare de fiecare dată prin pase de calitate” a mărturisit Pajco Cristian.

Nu vom trata superficial nici un meci până la final

”Pe această cale în numele echipei ACS Mediaș vreau să mulțumesc din suflet tuturor suporterilor atât celor care ajung la meci, dar și celor care ne urmăresc și ne încurajează în mediul online. Suntem conștienți că suntem 99 la sută la barajul de promovare, dar nu vom dormi pe o urechete. Vom lua fiecare meci în parte și nu vom trata superficial nici un meci până la încheierea sezonului.”

Probleme în tur cu Miercurea Ciuc

”Urmează meciul cu Miercurea Sibiului, un meci destul de greu, cu o echipă care în tur ne-a pus ceva probleme. Dar eu am mare încredere în conducere, în colegii mei și în susținătorii noștri pe care îi așteptăm sâmbătă la teren. Impreună vom reușii victoria cu numărul 21” a adăugat pe final atacantul lui ACS Mediaș, Cristi Pajco.

foto Csiszer Lorand / Asociația Club Sportiv Mediaș

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button