ALTE SPORTURI

Sibianul Daniel Natea s-a calificat la Jocurile Mondiale de Luptă din Arabia Saudită

Sportivul din Sibiu, Daniel Natea va participa în perioada 21 – 30 octombrie 2023 la Jocurile Mondiale de Lupte din Arabia Saudită.

GAISF anunță că Jocurile Mondiale de Luptă (WCG) din 2023 se vor desfășura în capitala Regatului Arabiei Saudite, Riad, în perioada 21-30 octombrie 2023.

Datele finale pentru frumoasa capitală Riad, Arabia Saudită, pentru a găzdui celebrarea supremă a sporturilor de luptă și a artelor marțiale au fost aprobate într-o întâlnire comună între GAISF și Comitetul Local de Organizare pe 8 septembrie 2022.

Întâlnirea a fost co-prezidată de vicepreședintele Comitetului Olimpic din Arabia Saudită (SAOC), Alteța Sa Regală Prințul Fahad bin Jalawi Bin Abdulaziz și de președintele Jocurilor Multisport GAISF, Stephan Fox. Pe lângă finalizarea datei evenimentului, participanții la întâlnire au discutat despre programul sportiv all-inclusive, locurile de competiție, ceremoniile de deschidere și de închidere și seara de premiere, printre alte puncte.

„Jocurile Mondiale de Luptă din 2023 sunt mult mai mult decât un eveniment sportiv internațional, este un schimb sportiv, cultural și educațional care va combina tradiția străveche cu competiția de clasă mondială. Pe parcursul celor nouă zile, Riad va deveni capitala artelor marțiale a lumii.” au transmis reprezentanții WCG.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button