FOTBAL

Remiză ”albă” pe Municipal – FC Hermannstadt obține un punct în meciul cu FCU Craiova

Luni, FC Hermannstadt a jucat pe teren propriu cu FCU Craiova. Partidă ce a contat pentru runda cu numărul 7 din play-out-ul Ligii întâi. Partida de pe ”Municipal” s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

  • Hermannstadt: Letica – Butean, Bejan, Stoica, Opruț – Balaure, Mino, Biceanu, Popescu – Paraschiv, Iancu.
  • FC U Craiova 1948: Gurău – Negru, Duarte, Henriques, Mascarenhas – Dragoș Albu, Asamoah – Baeten, Bauza, van Durmen – Chițu.

Sibiul lui Marius Măldărășanu a început extrem de periculos meciul cu FCU Craiova, având destul de multe șuturi la poartă, insă mingea nu a intrat în plasă. Ambele echipe au intrat la vestiare dezamăgiti. În partea a doua jocului, ambele formații au încercat să ”spargă gheața” pe Muncipal, însă mingea nu a vrut să intre în plasă.

Pe final Balaure și Paraschiv au avut ocazii numeroase la poarte lui Popa, însă portalul a fost mereu la post. Ultimele minute de pe ”Municipal” s-au disputat în careul formației oaspete, ocazii de gol la poartea lui Popa, însă nu a fost ziua norocoasă a Sibiului. După acest rezultat de egalitate, FC Hermannstadt ocupă locul 10 în play-out, iar FCU Craiova ocupă locul 8 în clasamentul play-out-ului Ligii întâi.

Cu două etape înainte de final, Sibiul mai are disputat meciul cu Petrolul Ploiești, iar ultimul meci din campionat se joacă la Sibiu, cu FC Universitatea Cluj-Napoca.

Alte știri sport din Sibiu

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button