DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Daniel Tătar, numit antrenor interimar la FC Inter Sibiu – ”Vreau să ajut clubul atât cât pot”

FC Inter Sibiu a ratat promovarea în Liga 3 după eșecul cu ACS Mediaș, scor 1 – 3, după un joc extrem de spectaculos pe ”Obor”. Sibienii s-au despărțit de antrenorul Călin Moldovan după ratarea barajului de promovare.

”Ne-am despărțit de Călin Moldovan și l-am numit interimar pe Daniel Tătar. Până în vară, Tătar va conduce echipa, apoi vom vedea” a spus președintele clubului, Teodor Birț.

Contactat de Sport în Sibiu, noul antrenor al FC Inter Sibiu, Daniel Tătar a vorbit despre noua funcție la club, dar și despre ratarea promovării în Liga 3.

”Nu pot spune că mă bucur, pentru că dacă nu eram numit probabil eram pe primul loc. Am fost ales să termin acest sezon și vreau să ajut clubul cât pot, pentru că toți îi suntem datori, de la primul la ultimul. Este foarte greu să ratezi obiectivul propus în orice domeniu, așa este și la fotbal mai ales că viața de sportiv e scurtă și îți dai seama că ai pierdut un an, sau mai bine spsu că ai bătut pasul pe loc”

Ne dorim să câștigăm toate meciurile

”Mai sunt 5 etape de campionat, și încă 1 sau 2 de Cupă. Ne dorim să câștigăm toate meciurile până la final, dar mai ales să ajutăm jucătorii tineri să își recapete încrederea și plăcerea de a juca, pentru că i-am văzut foarte dezamăgiți și neîncrezători după meciul cu Mediașul.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button