SPORT ÎN ROMANIA

Prețuri accesibile pentru finala Cupei României de la Sibiu

Miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu se dispută finala Cupei României Betano, ediția 2022-2023: Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Universitatea Cluj.

Va fi pentru prima oară când ultimul act al celei mai ample competiții fotbalistice din țara noastră se va disputa în inima țării, la Sibiu, oraș aflat la câțiva kilometri de centrul geografic al României. Noua arenă sibiană, inaugurată în decembrie 2022 și cu o capacitate de 12.363 de locuri, a fost desemnată gazdă pentru finala acestei ediții.

Vor lupta pentru trofeu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, câștigătoarea competiției în 2022 în fața lui FC Voluntari, și Universitatea Cluj, formație care revine într-o finală de Cupă după 8 ani.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi. Prețul biletelor la finala Cupei României Betano: 25 RON (peluze) și 40 RON (tribune).

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button