FOTBAL

CSC 1599 Șelimbăr în vacanță până pe 19 iunie

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a încheiat sezonul Ligii secunde cu o înfrângere, scor 1-3 la Vâlcea, cu FK Csikszereda.Joi, la sediul clubului a avut loc ultima ședință, iar echipa intră în vacanță până la jumătatea lunii iunie.

”Ieri la sediul clubului, a avut loc ședința de final de an competițional a conducerii clubului cu stafful tehnic și administrativ al echipei de fotbal. Au fost analizate aspecte legate de sezonul precedent și totodată au fost stabilite detaliile pentru sezonul care urmează. Astfel că, pregătirea echipei de seniori va începe în data de 19 Iunie , urmând ca perioada de pregătire precompetițională să fie desfășurată pe plan local, iar pregătirea centralizată într-un cantonament montan.” au transmis reprezentanții clubului șelimbărean pe Facebook.

Claudiu Niculescu dezamăgit după ultima etapă din Liga 2

”Da dezamăgit, pentru că mi-aș fi dorit să terminăm pe locul 1 acest play-out, am avut toate șansele. Am ajuns până la ultimul meci, unde am depins doar de noi, dar din păcate nu am reușit, am făcut niște greșeli foarte mari, iar adversarul ne-a taxat. Sunt supărat pentru că nu toți jucătorii au fost concentrați la meci, dar până la urmă au dus greul până acum, au muncit foarte mult. Sunt și meciuri de acest gen. Clar este că trebuie să facem o analiză foarte serioasă a tot ceea ce s-a întâmplat în acest campionat și să ne pregătim pentru sezonul viitor, unde obiectivul va fi play-off-ul.” a mărturisit tehnicianul.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button