DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

De vorbă cu Plugaru Viorel, fotbalist la AS FC Interstar Sibiu – ”Datorita antrenorilor am mare încredere în mine când joc fotbal”

La sfârșitul lunii aprilie, am stat de vorbă cu David Galea, un tânăr fotbalist de 10 ani, care pe lângă faptul că iubește acest sport, vrea să facă și performanță. Marți, 16 mai 2023, am stat de vorbă cu un alt junior de la AS FC InterStar Sibiu.

Plugaru Viorel, este elev în clasa a V-a, la ”Nicolae Iorga” din Sibiu. Viorel a povestit despre ce înseamnă fotbal pentru el, dar și despre beneficiile acestui sport. Mai mult decât atât, am aflat faptul că jucătorul lui preferat este Florinel Coman de la FCSB.

”Am ales să joc fotbal din plăcere, am crezut la început că este doar o simplă joacă. În timp, mi-am dat seama că fotbalul este cu totul altceva, are foarte multe beneficii din punct de vedere al dezvoltării mele și totodată îți aduce multe satisfacții. Îmi place că prin tot ceea ce facem la antrenamente și la jocuri încercăm să fim cei mai buni. Despre antrenorii mei pot spune că sunt două persoane deosebite. Datorită lor, am mare încredere în mine când joc fotbal. Colegii de la grupă sunt și ei special și cred că deja suntem cu adevărat o echipă. Jucătorul meu preferat din Liga 1 este Florinel Coman de la FCSB și îmi doresc să ajung jucător de fotbal la Real Madrid” ne-a mărturisit Viorel Plugaru.

De vorbă cu David Galea, fotbalist la ASFC Interstar Sibiu – ”Îmi place acest club pentru că este concurența foarte mare”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button