SPORT ÎN ROMANIA

Darius Olaru ”îl bate” pe Hakan Calhanoglu de la Inter la kilometri alergați

Născut și crescut la Mediaș, Darius Olaru este unul dintre cei mai muncitori fotbaliști din România. De la un salariu ”de nimic”, fotbalistul crescut la Gaz Metan se află în topul celor mai scumpi fotbaliști români din Liga 1.

Conform GSP, Darius Olaru bate toți mijlocașii finalistei din Liga Campionilor. FCSB a reușit să-și păstreze o potență bună și a atins 54 de kilometri parcurși. Adică o scădere față de prima repriză de sub 10%. În schimb, CFR a părut să se sufoce și să nu mai aibă energie suficientă. A bifat doar 51,7 kilometri. O scădere față de primele 45 de minute de peste 13%.

În privința jucătorilor, luați individual, FCSB nu doar că a stat bine, raportat la nivel din Liga 1, dar are cifre senzaționale chiar și într-o comparație cu ceea ce a fost în returul primei semifinale din UEFA Champions League, Inter – AC Milan 1-0. Raportul dintre FCSB și Inter Milano în privința fotbaliștilor care au evoluat tot meciul arată că roș-albaștrii au fost superiori din punct de vedere fizic.

Numărul 1 din tabăra FCSB nu a fost Darius Olaru, ci un fotbalist care pe parcursul actualului campionat a fost out aproape o jumătate de an, din cauza unei accidentări crunte: ruptură a grefei care îi înlocuia ligamentul genunchiului. E vorba despre Ovidiu Popescu, care a parcurs cu CFR 11,5 kilometri.

Maratonistul lui Inter marți seară a fost un fotbalist care îndeplinește la trupa lui Simone Inzaghi rolul jucat de Ov. Popescu la FCSB: inter la mijlocul terenului. Dar Barela a atins doar 11,06 kilometri. Raportul se păstrează și în comparația Olaru vs Calhanoglu: 11,3 km vs 11 km.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button