SPORT ÎN ROMANIA

VIDEO Trofeul SuperLigii prezentat de LPF – Este plecat cu argint

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat trofeul SuperLigii cu două etape înainte de finalul campionatul. Trofeul are o înălțime de 58,3 centimetri și o greutate de 5,2 kilograme și a fost realizat dintr-un aliaj de metale specific monetare, iar apoi placat cu argint.

”Sperăm ca sezonul 2022/23 al SuperLiga să reprezinte un punct de cotitură pentru campionatul național de fotbal, iar acest trofeu să fie pe măsura momentului. Cu un număr tot mai mare de spectatori în tribune, SuperLiga revine pe un trend ascendent și își arată potențialul de creștere” a mărturisit Justin Ștefan, Secretar General, Liga Profesionistă de Fotbal.

„Cel mai disputat trofeu SuperLiga din ultimul deceniu a fost prezentat astăzi de Liga Profesionistă de Fotbal, eAD și partenerul principal, Superbet, în cadrul unui eveniment găzduit de Muzeul Fotbalului București. Cu o înălțime de 58,3 centimetri și o greutate de 5,2 kilograme, noul trofeu este realizat dintr-un aliaj de metale specific monetare și placat cu argint.

Trofeul va fi acordat campioanei SuperLiga 2022/23, una dintre cele mai disputate ediții ale campionatului național de fotbal. Farul Constanța sau FCSB va ridica trofeul, la capătul unei lupte pentru titlu în care a fost implicată până în a doua parte a play-off-ului și CFR Cluj.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button