SPORT ÎN ROMANIA

Chindia și Mioveni au retrogradat, iar UTA și FC Argeș merg la baraj

 Vineri seara, 3 partide cu o importanță decisivă au avut loc simultan, la aceeași oră, în cadrul play-out-ului Superligii. Două echipe au retrogradat, iar alte două se vor duela în barajul de menținere/promovare. De asemenea, a fost stabilită și echipa gazdă a barajului Conference League.

UTA Arad – FC U Craiova 1-1 (0-0)
FC Argeș – Petrolul Ploiești 3-0 (1-0)
Chindia Târgoviște – FC Voluntari 2-2 (0-2)

Înainte de aceste meciuri, Mioveni era deja retrogradată în liga a doua, de mai multe etape. Locul al doilea care ducea direct în liga a doua era disputat între FC Argeș și Chindia Târgoviște, cele două echipe luptând de la distanță pentru a evita retrogradarea directă, scrie Mediafax.

Formația din Mioveni a primit pe teren propriu vizita lui FC Voluntari, într-un moment în care s-a inaugurat stadionul renovat din oraș. Acest meci a reprezentat și ultimul duel al echipei locale în prima ligă, înainte de retrogradare.

Echipa din Ilfov a condus cu 2-0 în meciul de la Târgoviște, însă gazdele au reușit să revină și să egaleze la 2-2, rezultat care nu a fost îndeajuns pentru a evita retrogradarea.
FC Argeș a reușit să se salveze în ultima etapă, situându-se la un punct deasupra liniei retrogradării directe. Piteștenii au obținut o victorie pe teren propriu, 3-0, în fața echipei Petrolul Ploiești, și vor merge acum în baraj, în încercarea de a se menține în prima ligă.

UTA Arad a condus în partida cu FC U Craiova cu 1-0, însă oltenii au revenit și au egalat, câștigând astfel play-out-ul în fața echipei FC Voluntari.

După aceste rezultate, se conturează și mai clar tabloul barajului de menținere/promovare. Astfel, UTA Arad și FC Argeș vor fi echipele care vor lupta pentru a-și păstra locul în Superligă, adversarii lor urmând a fi deciși duminică, după ultima etapă din Liga 2.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button