FOTBAL

CSC Șelimbăr transferă trei jucători de la Miercurea Ciuc

După transferul lui Mickael Panos, CSC Șelimbăr mai transferă alți trei jucători. Conform Liga2.ro, Marvin Schieb, Roberto Romeo și Claudiu Apro vor semna cu formația pregătită de Claudiu Niculescu.

Marvin Schieb (26 ani) este originar dintr-o localitate de lângă Sibiu, Slimnic, el fiind plecat o perioadă în Germania, cu familia, unde s-a și născut, la Ellwangen. La revenirea în țară, a jucat pentru Universitatea Cluj, ASA Târgu Mureș, SSU Poli Timișoara, iar în ultimele trei sezoane și jumătate a fost la FK Miercurea Ciuc. Evoluează pe postul de atacant, iar pentru formația din Miercurea Ciuc a adunat 70 de prezențe în Liga 2 și a marcat 11 goluri. În ultimul sezon a fost folosit în 21 de partide, însă doar în trei ca titular, a adunat 569 de minute pe teren și a înscris o dată.

Robert Romeo (33 ani) este un jucător cu mare experiență, el evoluând sezoane bune pentru Gaz Metan Mediaș, majoritatea în prima ligă. Folosit fundaș dreapta de obicei, italianul a sosit în România în 2013, de la Catanzaro (Seria C). Nouă sezoane a făcut parte din lotul grupării din orașul de pe malurile Târnavei Mari, dintre care opt în Liga 1. De la Mediaș a plecat la jumătatea sezonului trecut la Universitatea Cluj, cu care a promovat vara trecută și unde a rămas pentru scurt timp în prima ligă în actualul campionat. A bifat 8 meciuri, iar în iarnă s-a despărțit de clujeni și a ajuns la FK Miercurea Ciuc, pentru care a strâns 6 meciuri dintr-un total de 9.

Claudiu Apro (27 ani – foto) evoluează pe postul de fundaș central, dar și ca mijlocaș la închidere. Este originar din orașul timișean Gătaia, iar în Liga 2 a evoluat pentru două echipe, trei sezoane la Ripensia și trei la FK Miercurea Ciuc. În vara anului 2020 a trecut la formația harghiteană, pentru care în trei sezoane a evoluat în 65 de meciuri și a înscris 5 goluri. A purtat și banderola de căpitan a echipei, a absentat o perioadă din cauza unei accidentări, iar în actualul sezon a evoluat în 20 din cele 25 de jocuri ale echipei și a marcat 2 goluri.

foto Știri de Cluj

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button