FOTBAL

Final de campionat – FC Hermannstadt pierde cu ”U” Cluj în prelungiri

Ultima etapă a play out-ului Superligii la fotbal masculin a debutat vineri cu victoria în deplasare a Universității Cluj, împotriva lui Hermannstadt, cu 2-1, golul victorie fiind marcat în minutele suplimentare de joc din lovitură de pedeapsă.

Sibienii au dominat prima repriză, în care a avut cele mai multe ocazii de poartă și în care au și deschis scorul. Raul Opruț a șutat imparabil la vinclul porții lui Gorcea, din interiorul careului, după pasa primită pe jos, direct din corner, de la Balaure (1-0, min. 23).

Pe fondul dominării gazdelor, care au fost oprite în două rânduri de Gorcea să-și dubleze avantajul, clujenii au egalat în debutul reprizei secunde, la capătul unei faze de fotbal britanic. Gorcea a degajat puternic, mingea a ajuns la Bic, care a rezistat între doi fundași adverși și l-a învins pe Mutiu, cu un șut din marginea careului (1-1, min. 58).

Meciul care se îndrepta spre o remiză liniștită, a fost deturnat de clujeni, care au primit un penalty în al cincelea minut suplimentar de joc, transformat cu siguranță de Nistor (1-2, min. 90+5)

U Cluj trece peste Hermannstadt în clasament și termină sezonul pe locul 10, cu 33 de puncte.

Foto Ora de Sibiu

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button