BASCHET

CSU Sibiu învinge Rapid în meciul 4 din Finala Mică – Decisivul se dispută la București

BC CSU Sibiu a disputat sâmbătă seară al patrulea meci din finala mică, cu Rapid București. Scorul pe sferturi: 22 – 21, 19 – 21, 17 – 17 și 15 – 12. Scorul final: 73 – 71.

Sibiul a terminat în avantaj primul sfert al partidei din Sala Transilvania, insă până la pauza mare jocul scorul pe tabelă s-a schimbat în avantajul oaspeților de la Rapid București, scor 39 – 42. După revenirea de la vestiare, sfertul trei a fost unul destul de echilibrat, iar pe final Sibiu a avut destul de multe puncte de recuperat. Pe final jocul a devenit destul de tensionat în Sala Transilvania, scorul fiind la o diferență de un punct. Atât atmosfera din tribune cât și cea din teren a fost una cu adevărat emoționantă. Ultimele secunde au fost extrem de tensioant, Sibiul avea un avantaj de un punct, iar scorul a fost majorat în urma după coșul lui Roberts Blumbergs.

Cei mai buni marcatori ai Sibiului au fost M. Pratt și Rareș Uță, fiecare cu câte 15 punte, urmat de Whelan cu 8 puncte, iar Mirel Dragoste a reușit să marcheze 7 puncte în duel cu Rapid București.

Program finala mică:

  • Meciul 1: Rapid București  –  CSU Sibiu    83-72
  • Meciul 2: Rapid București – CSU Sibiu     83-87
  • Meciul 3:  CSU Sibiu – Rapid București – 74-79
  • Meciul 4:  CSU Sibiu – Rapid București – 73-71
  • Meciul 5:  Rapid București – CSU Sibiu – marți, 23 mai, FRB TV

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button