DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

De vorbă cu Darius Costea, fotbalist la ASFC Interstar Sibiu – ”Munca este cheia succesului”

ASFC InterStars Sibiu, cel mai mare club de fotbal din județul Sibiu, unde sute de copii și junior se antrenează zilnic pentru a deveni mai bun. După ce am stat de vorbă cu David Irimie, Plugaru Viorel și David Galea, a venit rândul lui Darius Costea, în vârstă de 16 ani.

Elev în clasa a X-a, la Colegiu Economic George Barițiu, David practică fotbalul de la vârstă de 7 ani. Sibianul de 16 ani, a vorbit pentru Sport în Sibiu de ce a ales acest club, mai mult decât atât, Darius menționat faptul că ASFC InterStars Sibiu nu este doar o echipă, ci o familie.

”Practic acest sport de la vârsta de 7 ani și pe lângă plăcerea pe care mi-o oferă, o consider și o escapade de la realitate. Acestea fiind unele dintre puținele motive pentru care am început acest drum. ”Practice makes perfect”, este motto-ul după care mă ghidez și mă motivează să îmi îmbunătățesc abilitățile sportive cu ajutorul antrenamentelor. Având în vedere că am crescut și am evoluat împreună cu colegii mei în decursul a atâtor ani nu mai putem numii echipă, ci familie. Dacă ar fi să descriu clubul și antrenorii în câtve cuvinte, acestea ar fi seriozitate, professionalism și perserverență” a adăugat fotbalistul.

Munca este cheia succesului

”Jucătorul meu preferat din Liga 1 este Florinel Coman, deoarece este un jucător muncitor, care în ciuda aparențelor a demonstrat și demonstrează în continuare că munca este cheia succesului. Totodată îmi doresc foarte mult ca pe viitor să îmi îndeplinesc visul de când eram mic, acesta fiind cel de a juca la Real Madrid” a mărturisit Costea Ștefan pentru Sport în Sibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button