SPORT ÎN ROMANIA

Câți bani primește câștigătoarea Cupei României – Sepsi vs. U Cluj, se joacă miercuri la Sibiu

Sepsi Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj se întâlnesc mierucri, de la ora 20:30, în cadrul finalei Cupei României, pe stadionul ”Muncipal” din Sibiu.

După ce a ieșit din grupele competiției, Universitatea Cluj a trecut în sferturile de finală de Hermannstadt, scor 2-1, și în semifinală de UTA Arad, scor 1-0. Este prima finală pentru ”Șepcile Roșii” din ultimii opt ani.

De cealaltă parte, formația lui Cristiano Bergodi a învins-o în ”sferturi” fără drept de apel pe CS Mioveni, scor 4-1, iar în penultimul act a umilit-o pe CFR Cluj, scor 3-0.

Câți bani primește câștigătoarea Cupei României

Învingătoarea dintre Sepsi și U Cluj va fi recompensată cu 240.000 de euro, iar finalista va încasa 10.000 de euro în plus față de ceea ce a primit până în această fază.

O victorie în grupe a fost premiată cu 12.000 de euro, remiza – 4.000, calificarea din sferturile de finală – 25.000 de euro, iar victoria din semifinale – 50.000 de euro.

FRF a mărit premiile totale ale competiției de la 800.000 de euro, cât a fost sezonul trecut, la 1,2 milioane de euro. Adică, o creștere de 50% între cele două ediții.

Echipe de start:

Sepsi: Niczuly – M. Bălașa, Ninaj, M. Tamas, A. Dumitrescu – I. Gheorghe, J. Rodriguez, N. Păun. C. Matei – Safranko, Al. Tudorie
Rezerve: Began, Achahbar, Junior, R. Ispas, E. Papa,  Aganovici, R. Dimitrov, R. Varga, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

U Cluj: Gorcea – Oancea, Martic, A. Miron, Goranov – Bic, Simion – Chipciu, Remacle, Nistor – Thiam
Rezerve: P. Iliev, A. Bălan, Tescan, I. Filip, A. Pițian, F. Ilie, 24. Trif, R. Pires, Hofman
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button