ALTE SPORTURI

David Doroga a terminat cursa pe locul 262 la Turul Colinelor

David Doroga a luat startul în perioada 13-14 mai la prima etapă a competiției, desfășurată la Constanța, în cadrul Turului Ciclist CELCO – Marea Neagră. Medieșeanul s-a clasat pe poziția a doua la juniori în urma rezultatelor de la probele de contratimp și respectiv de fond.

O săptămână mai târziu David a participat la a doua etapă a Cupei Naționale, desfășurată în zilele de 20 și 21 mai la Bacău. În cadrul cursei intitulate Turul Colinelor, la care au participat peste 400 de cicliști, sportivul legitimat la CSM Mediaș a avut o prestație foarte bună, parcurgând cei 75 de kilometri ai turului în 2 ore, 17 minute și 13 secunde.

După primele două etape ale Cupei României, David Doroga se clasează pe locul 5 în clasamentul general la juniori, iar peste 3 săptămâni va lua starul în a treia etapă a competiției. Aceasta se va desfășura la Arad pe 17 iunie, în cadrul cursei inititulate Ziridava Road Race.

David Doroga își propune rezultate și mai spectaculoase în domeniul ciclismului și și-a propus să practice acest sport și la nivel de seniori. Îi dorim succes axentistului nostru, să pășească pe drumul performanței, să obțină rezultate notabile și să facă o bună propagandă ciclismului ca sport și mod de viață.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button