DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

EXCLUSIV Alexandru Muntean despre o revenire în Liga 3 la Mediaș – ”Mi-aș dori să ajut echipa să ajungă acolo unde îi e locul”

Născut în 1988, pe 31 octombrie la Mediaș, Alexandru Munteanu și-a început cariera fotbalistică în municipiul de pe Târnava Mare, acolo unde a și debutat la echipa orașului, Gaz Metan.

Contactat de Sport în Sibiu, medieșeanul este mândru de noul proiect fotbalistic de la Mediaș, înființat imediat după desființarea clubului Gaz Metan. Alex Munteanu a declarat pentru Sport în Sibiu că ar fi o plăcere să joace în Liga 3 alături de ACS Mediaș.

SIS: Ce părere ai despre noul proiect fotbalistic – ACS Mediaș? Tinerii din Mediaș, antrenor (Dumitru Solomon) cu performanțe la nivel de Elite.

AM: Mă bucur foarte tare pentru acest nou proiect, mă bucur pentru promovarea juniorilor din propria academie cu atât mai mult ca antrenorul care ma ajutat pe mine sa cresc și sa fac primii pași pe un teren de fotbal, nea’ Mitica!

SIS: Lider în Liga 4, cu un pas în Liga 3, cum descrii evoluția echipei și cum vezi meciul de baraj?

AM: Am fost atent la tot anul competițional al lor si am rămas plăcut surprins de rezultatele obținute, știu ca a fost o muncă foarte grea pentru a ajunge unde sunt ei acum! Barajul va fi unul deschis, de lupta, dar sper ca cei victorioși sa fie medieșenii!

SIS: În cazul promvării, dacă ți s-ar propune ai reveni la Mediaș să joci în Liga 3?

AM: Cu mare drag, ar fi o nouă provocare in cariera mea, și mi-aș dori sa ajut echipa sa ajungă acolo unde ii e locul, în elita fotbalului românesc!

SIS: Doar 35 de ani, mereu în formă, mereu muncitor indiferent de clubul la care ai jucat.. te-ai gândit când o să pui ghetele în cui?

AM: Sincer nu m-am gândit, încă ma simt bine atât fizic cât si psihic și îmi doresc sa mai joc fotbal, sa le transmit celor care vin din urma, lucrurile bune pe care eu le-am învățat la rândul meu de la cei care m-au ajutat sa evoluez, dar odată și odată o sa vina și vremea aceea, dar nu încă!

Un mesaj pentru fotbaliștii de la ACS Mediaș?
AM: Le doresc sa fie serioși, ca și pana acum, sa progreseze de la zi la zi, sa muncească și sa joace fiecare meci ca și cum ar fi ultimul!!!

Alexandru Munteanu a mai jucat și la ACS Poli Timișoara, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, ASU Politehnica Timișoara și FC Buzău. În prezent. medieșeanul activează în tricoul lui CSM Focșani.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button