DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

De vorbă cu Mogoe David de la ASFC Interstar Sibiu – ”Antrenamentele sunt în așa fel încât să evoluăm atât fizic cât și cu mingea”

ASFC Interstar Sibiu este unul dintre cele mai apreciate clubului de copii și juniori din județul Sibiu. Cu un număr impresionat de copii la academie, tinerii nu doar că evoluează pe plan sportiv, dar aceștia dau dovada de profesionalism. După ce am stat de vorbă cu Darius Costea, David Irimie și Plugaru Viorel, astăzi am vorbit cu Mogoe David, un alt tânăr care „luptă” pentru visul său.

La 15 ani, David este elev al Liceului Teoretic ”Constantin Noica” din Sibiu, iar în paralel cu orele de curs, tânărul sibian practică fotbal la AS FC Interstar Sibiu.

”Am ales acest sport pentru că atunci când eram mic mă jucam mult fotbal și începuse să îmi placă. Vin zilnic la antrenamente pentru că vreau să muncesc cât mai mult pentru a-mi îndeplini visul. Îmi place la acest club pentru că avem antrenamente bune. Antrenorii sunt buni, antrenamentele sunt în așa fel încât să evoluăm atât fizic cât și cu mingea. Colegii sunt foarte de treabă, adevărați prieteni.” a declarat David.

Visul de a juca la o echipă de TOP

”Nu am un jucător preferat din Liga 1, cum nu am nici o echipă la care as vrea să joc neaparat, dar aș prefera una de top dacă ar fi cazul, gen FC Liverpool” a mărturisit Mogoe David.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button