Declarații

ACS Mediaș campioana județului Sibiu – Ionuț Buzean: ”Acest club va performa atâta timp cât va fi condus doar de medieșeni”

ACS Mediaș a învins sâmbătă ACS Bradu cu scorul de 3-1, astfel medieșenii s-au calificat oficial la barajul de promovare pentru Liga 3. AJF Sibiu o oferit trofeul de campioni cu 2 etape înainte de final.

Printr-un mesaj pe Facebook, președintele clubul ACS Mediaș, Ionuț Buzean a declarat faptul că acest club va face performanță atâta timp cât va fi condus de medieșeni.

”Mediașul a fost și este un pol important al fotbalului romanesc. Astăzi, în primul an de activitate al clubului Asociația Club Sportiv Mediaș am devenit campioni județeni la 3 categorii de varsta, U16 feminin, U 14, U 11, grupe pregatite de antrenorul Constantin Hanc.

Tot astăzi, în aplauzele a peste 1000 de spectatori, echipa de seniori și-a asigurat matematic participarea la barajul pentru accederea în Liga 3 cu 24 de victorii din tot atatea posibile. Este o reușită a moastră, a medieșenilor, a tuturor cărora le pasa de fotbalul local. Acest club se va dezvolta și va performa atâta timp cat va fi condus doar de medieșeni. Mulțumim pentru susținere Primăriei Mediaș, domnului primar Gheorghe Roman și companiei Romgaz” este mesajul postat de președintele Ionuț Buzean.

 

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button