FOTBAL

ASFC Interstar Sibiu joacă miercuri la Buftea cu Farul Constanța în finala Cupei Elitelor U16 – Caius Băra: ”Vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarilor”

ASFC Interstar Sibiu este la un pas de a scrie istorie. Sibiul joacă miercuri, 31 mai 2023, cu Farul Constanța, într-un meci ce constă pentru finala Cupei Elitelor U16. Partida se va desfășura la Baza Sportivă a FRF de la Buftea, de la ora 12.

“Cu siguranță pentru mulți dintre noi, dacă nu cumva pentru toți, meciul de miercuri este cel mai important joc și cel mai dificil de pina acum. Ne-am pregătit și ne vom pregăti și mai bine în următoarele zile. Avem încredere în noi, suntem un grup unit, iar atu-ul nostru este forța grupului. Împreună cu colegii mei vom da totul pe teren și nu suntem speriați de numele adversarului, din contră ne motivează faptul că jucăm împotriva celei mai bune academii din țară. ” a declarat Darius Costea.

Nu ne dorim să facem pronosticuri

”Este clar că este cea mai mare și puternică academie din România. În mod cert vom încerca să ne ridicăm la nivelul adversarilor noștri și totodată vom căuta să arătăm că și la Sibiu sunt jucători buni. Un impediment timpul mare scrus între închierea sezonului și finala Cupei. A fost o perioadă lungă în care nu s-a desfășurat nici un meci oficial, iar acest lucru cu siguranță își va pune amprenta” a declarat președintele clubului Caius Bara, înaintea finalei cu Farul Constanța.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button