BASCHETDeclarații

Mirel Dragoste despre ultimul meci din LNBM – ”Munca depusă pe tot parcursul sezonului și-au spus cuvântul până la urmă”

BC CSU Sibiu a organizat o conferință de presă în cursul zilei de astăzi, 29 mai 2022. În fața jurnaștilor au stat Directorul Horațiu Floca, președintele Laurențiu Buduleci și căpitanul echipei, Mirel Dragoste. Cei trei au vorbit despre stagiunea recent încheiată dar și despre planurile referitoare la viitorul apropiat.

„Mă bucur să mă aflu aici, alături de Horațiu și Laurențiu, managerii echipei de baschet. Mă bucur de sezonul pe care tocmai l-am încheiat. A fost un sezon incredibil. Suntem foarte fericiți de rezultatul pe care l-am obținut, pentru noi în primul rând, dar și pentru sportul sibian și pentru suporterii care mereu au fost alături de noi, chiar și în meciurile din deplasare” a spus Mirel Dragoste la început.

„A fost o atmosferă foarte bună. Știam cu toții că este incredibil până unde am ajuns. Nu aveam presiune pe noi, ne antrenam bine și eram un grup unit. Am știut că la ora meciului vom da to ce avem mai bun și cu siguranță nu voiam să ne dăm bătuți. Dacă tot am ajuns până acolo, voiam să punem medaliile la gât. Și chiar asta am făcut. Mi-a plăcut pentru că a fost o chimie foarte bună între noi jucătorii, între jucători – antrenori. Am știut ce vrem și asta a fost cel mai important. Chimia dintre noi și munca depusă pe tot parcursul sezonului și-au spus cuvântul până la urmă.” a adăugat căpitanul celor de la CSU Sibiu

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button