Declarații

Președintele CSU Sibiu, Laurențiu Buduleci despre bugetul echipei în sezonul abia încheiat – ”Am încercat să nu cheltuim mai mult decât ne permitem”

Luni, în cadrul clubului CSU Sibiu a avut loc o conferință de presă la care au participat președintele Laurențiu Buduleci, căpitanul echipei Mirel Dragoste și directorul Horațiu Floca.

Președintele formației de pe malul Cibinului a vorbit și despre bugetul lui CSU în sezonul abia încheiat.

„Partea de buget nu a fost modificată substanțial. Am mai primit pe parcursul sezonului câteva infuzii de capital. Am încercat să ne menținem în zona sigură, să nu cădem în extrema cealaltă, să cheltuim mai mult decât ne permitem. Chiar am reușit să convertim aceste mișcări în favoarea clubului, prin plecarea antrenorului și a câtorva dintre jucători, clubul a reușit să primească niște bani. Nu asta este important. Doar că am fost inspirați la momentul respectiv, cu mutările pe care le-am făcut și utlerior antrenorul și echipa au materializat încrederea noastră. Am terminat sezonul cu o victorie, ceea ce este foarte important. Acest lucru arată caracter și că nu există outsideri. Există doar dorință de succes, iar asta a demonstrat-o cu vârf și îndesat căpitanul, pentru că a ținut echipa aproape și antrenorul că a știut să-i folosească la capacitatea lor maximă. Noi am reușit să facem un mediu propice pentru ei, ca să performeze.” a mărturisit Laurențiu Buduleci.

foto Ora de Sibiu

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button