DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Președintele ASFC Interstar, Caius Băra după victoria din finala Cupei Elitelor împotriva Farului – ”Am crezut mereu în copiii Sibiului”

Zi de sărbătoare miercuri la ASFC Interstar Sibiu după câștigarea Cupei Elitelor la U16. Formația pregătită de Mihai Ianc a învins Farul Constanța cu 2 – 0, după o partidă extrem de frumoasă, cu multe ocazii la ambele porți.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 6 de Bogdan Pop, iar pe finalul meciului Lenghel a dublat avantajul. Formația de pe malul Cibinului mai are de disputat încă un duel împotriva Farului, însă de această dată meciul va conta pentru SuperCupa Ligii Elitelor. Partida este programată pe 6 iunie, la Buzău.

”În primul rând ținem să vă mulțumim, vouă celor de la Sport în Sibiu, pentru că ați fost mereu interesați de parcursul echipelor noastre
și ați promovat fotbalul sibian la nivel de juniori.

Referitor la meciul de astăzi putem spune că este o este o performanță istorică pentru Sibiu, nu doar pentru Interstar, le mulțumesc tuturor celor care au crezut și au susținut acești copii minunați. Eu am crezut mereu în copiii Sibiului, acum sunt ei la rând, o să vină generații, județul are talente suficiente, trebuie doar să îi susținem, ei sunt viitorul. Tot județul trebuie să se alimenteze din acest izvor, fiecare își găsește locul, indiferent unde e îi este locul, la Liga 3, Liga 2, Liga 1, alții în străinătate. Fiecare își găsește locul, doar trebuie susținuți, altfel nu cresc copiii.

Noi le arătăm drumul spre fotbalul de performanță, copiii au făcut primii pași. Există un sigur drum, susținerea lor! Toți copiii din Sibiu trebuie susținuți, toți cei din județ, de la autorități la oameni de afaceri, antrenori, trebuie să se aplece mai mult asupra viitorului, indiferent cum. Acesta este apelul meu, susțineti copiii Sibiului, ei merită. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat” a declarat Caiur Bară, președintele ASFC Interstar Sibiu.

foto Federația Română de Fotbal / Facebook

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button