DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

FOTO Victor Cornea după înfrângerea de la Roland Garros – ”A fost o experiență inedita”

Tenismenul sibian Victor Cornea, în echipă cu chinezul Zhizhen Zhang nu a reușit să treacă la dublu de unii dintre favoriții turneului de la Roland Garros, germanii Kevin Krawietz și Tim Puetz. Aceștia au învins cu scorul de 7-5, 6-4.

”A fost o experiență inedita pentru mine si am trait foarte intens meciul si zilele de pregătire de dinaintea meciului.Am avut un meci foarte bun, cu doi adversari experimentați care sunt echipa de foarte mult timp. Krawietz Kevin a fost dublu campion aici la Roland Garros back to back 2019 si 2020.

Eu si partenerul meu am început meciul in forță, cu 5-2 si minge de set pe serviciul adversarilor, așadar foarte mari șanse sa câștigăm primul set. Însă s-a schimbat momentul meciului, si setul a fost câștigat de către adversari.In cel de-al doilea set am făcut un break la 3-3, însă la finalul setului câștigul a fost tot al adversarilor.

Cu toate astea, pentru mine, acest meci a fost o experienta fantastica.Nu sunt dezamăgit de rezultat, ci ma bucur mult ca am avut oportunitatea sa joc primul meu Grand Slam din cariera. Consider in continuare ca am făcut un meci foarte bun si ii mulțumesc partenerului meu chinez Zizhen Zhang pentru toate eforturile pe care le-a depus alături de mine ca sa avem un rezultat bun la Roland Garros. Sunt nerăbdător sa evoluez si mai mult in următoarele turnee si cu siguranță ma voi întoarce si mai puternic in următorul Grand Slam.” a declarat sportivul sibian Victor Cornea.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button