DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Țili Giuliano, atacantul lui ACS Mediaș a revenit la antrenamente după accidentare – ”Trebuie să mai stau cel puțin până începem Liga 3”

ACS Mediaș joacă vineri în penultima etapa din Liga 4 cu FC Avirg, partidă programată vineri, 2 iunie de la ora 17:30. Partida va fi arbitrată de Lac Florin, ajutat de asistenții Duță Vasile și Prodan Adrian. Observatorul de arbitri este Bordean Marian.

După câteva luni departe de gazon, atacanul lui ACS Mediaș, Tiți Giuliano a revenit la antrenamente, însă din păcate, fotbalistul nu va mai juca acest final de sezon.

”Mă simt mai bine, doar că trebuie să mai stau cel puțin până începem Liga 3. Nu cred că mai prind sezonul ăsta, sper că în Liga 3 dacă câștigăm barajul să fiu din nou sută la sută, să pot ajuta echipa. Suntem fericiți că am luat campionatul, dar mai e un hop «..» barajul de promovare, trebuie să fim la fel de serioși, să putem câștiga ambele meciuri și o să ne bucurăm mai tare la sfârșit. Sunt singur că o să câștigăm amândouă meciuri.” a declarat Țili Giuliano.

Suporterii ne dau încredere

”Ne bucurăm la fiecare meci că avem suporteri cu noi și ne ajută de fiecare dată, ne dau încredere mai mare și ne dă forță să câștigăm fiecare meci, ne bucurăm să fim și mai mulți la meciul de baraj și în Liga 3. HAI GAZU! a mărturisit Țili Giuliano.

foto ACS Mediaș / Facebook

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button