DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Ionuț Buzean despre disputarea barajului cu CS Gheorgheni pe Municipal – ”Suma solicitată de Transgaz este una foarte mare”

ACS Mediaș joacă ultimul meci din Liga 4, sâmbătă 10 iunie 2023, de la ora 11:00 cu ACS Leii Șura Mare. Partida se va disputa pe stadionul ”8 Mai” din incinta stadionului Gaz Metan.

Au mai rămas doar câteva zile până la duelul pentru promovarea în Liga 3, unde alb-negri vor juca cu CS Gheorgheni pe 17 iunie, de la ora 18, iar returul se joacă pe 24 iunie la Mediaș.

ACS Mediaș pe ”Municipal” la baraj

”Despre acest aspect pot spune că am făcut tot ce a depins de mine să jucăm acest meci pe terenul mare. Pentru clubul nostru, echipa nou înființată și cu activitate în Liga 4, suma solicitată de către compania Transgaz este una foarte mare și nu ne-o permitem. Ne așteptăm la meciul de baraj să fie 3000 – 4000 de spectatori având în vedere că la ultimul meci de campionat am avut peste 1000 de suporteri.” a declarat președintele ACS Mediaș, Ionuț Buzean.

ACS Leii Șura Mare, ultimul meci din Liga 4

”Este un meci relative ușor în compania unei echipe din a doua parte a campionatului. Vom aborda meciul cu maximă seriozitate ca în fiecare joc din acest sezon. Mai sunt câteva meciuri și apoi putem spune că a fost un sezon fără greșeală. În primele 25 de etape cred că am abodat fiecare meci în parte cu maximă seriozitate și pe lângă asta, cred că a contat foarte mult valoarea individual a jucătorilor și a staff-ului”

CS Gheorgheni, o echipă solidă

”Cunoaștem destul de sumar adversarul. Sunt o echipă solidă, cu jucători cu experiență care au jucat în Liga 2 și Liga 3. Dacă vom intra fără trac și ne vom face jocul nostru, cred că vom avea câștig de cauză.”

Alexandru Munteanu ar putea reveni la Mediaș

”Deocamdată încercăm să ne focusăm pe meciurile de baraj, după aceea în funcție de rezultat ne putem gândi și mai departe. Referitor la Alex, este un fotbalist cu mare experiență, jucător pe care ni l-am droit și în pauza competițională de iarnă. Prima data trebuie să ne atingem obiectivul și apoi ne putem gândi și la transferuri” a adăugat Buzean pe final.

Sursă foto – Lorand Csiszer / ACS Mediaș

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button