DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Ionuț Neacșa, portarul lui ACS Mediaș înaintea meciului cu CS Gheorgheni – ”Pregătim meciul cu mare intensitate”

Sâmbătă, 17 iunie 2023, de la ora 18:00, ACS Mediaș dispută primul meci pentru barajul de promovare în Liga 3. Alb-negri joacă în deplasare pe terenul de la CS Gheorgheni.

Formația de pe malul Târnavei Mari nu are probleme de lot înaintea meciului cu Gheorgheni, doar Giuliano Țili și Raul Hăjmășan vor lispi la această confruntare.

Giuliano Țili a suferit în iarnă o operație de ligamente și nu este încă refăcut. De asemenea, Raul Hăjmășan nu este încă recuperat complet după o accidentare mai veche.

Ionuț Neacsa, unul dintre goalkeeper formației pregătite de Dumitru Solomon și Doru Dudiță a declarant faptul că planul său de viitor este să ajute ACS Mediaș să ajungă cât mai sus.

Nu știu nimic de adversar

”Obiectivul nostru a fost să terminăm campionatul fără pas greșit. Suntem cu toții pregătiți pentru duelul de la Gheorgheni și pregătim meciul cu mare intensitate. Nu știu nimic de ei, o să vedem la ora meciului”

Cel mai greu meci din Liga 4

”Cel mai greu meci din punctul meu de vedere mi s-a părut cu Rășinari, unde am reușit o victorie la limită.. și meciul cu Inter a fost unul intens unde am reușit o victoria cea mai important pentru noi”

Vrem să terminăm meciurile de la baraj cu fruntea sus

”Mă simt foarte bine la echipă, m-am acomodat foarte bine, mă înteleg foarte bine cu toți. E primul an de la înființarea echipei și am reușit să parcurgem un campionat fără greșeală și vrem să terminăm și meciurile de la baraj cu fruntea sus. Atmosfera la echipa este una foarte bună, am început să fim ca o familie și se vede în rezultatele noastre pe teren”.

foto Asociația Club Sportiv Mediaș / Faceobok

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button