BASCHETULTIMELE ȘTIRI

Monyea Pratt rămâne la CSU Sibiu – ”Sunt încântat și pregătit să mă întorc”

Monyea Pratt va îmbrăca echipamentul lui BC CSU Sibiu și în sezonul 2023/2024. Jucătorul american va evolua din nou sub comanda lui Tomas Rinkevicius și va bifa a 5-a stagiunea din cariera sa bogată în galben și albastru.

Ajuns la 37 de ani, Mo Pratt nu mai are nevoie de prea multe prezentări. Este un all-around player care și-a pus amprenta serios asupra parcursului echipei nostre din partea a doua stagiunii 2022/2023, încununată cu medaliile de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin. Dacă tot vorbim despre finala mică, Pratt a reușit în meciul decisiv cu Rapid, 27 de puncte, 13 recuperări și 2 pase decisive, pentru 31 la eficiență.

Mo a împărțit sezonul recent încheiat între CSM Focșani și BC CSU Sibiu,  totalizând 39 de partide în campionat. Pentru formația noastră a strâns 29 de jocuri cu medii statistice de 9.6 puncte, 6.1 recuperări și 4.1 pase decisive.

În perioada petrecută în România, Pratt a mai trecut și pe la Craiova, iar în total are 191 de jocuri în Liga Națională de Baschet Masculin, cu cifre de 11.6 puncte, 6.7 recuperări și 4.4 pase decisive pe meci. El are în palmares o Cupă a României și un argint în LNBM, ambele cucerite în sezonul 2018/2019.

Monyea Pratt și-a început cariera profesionistă în 2010, în Germania, la Leipzig. Au urmat experiențe la Charleville-Mez. (Franța), Salon Vilpas (Finlanda) și KTP-Basket (Finlanda), înainte de a ajunge în România, de unde traiectoria lui este cunoscută.

„În primul rând vreau să mulțumesc pentru încă o oportunitate de a juca din nou pentru CSU. Sunt încântat și pregătit să mă întorc și să lucrez alături de băieți. Haideți să ne bucurăm de fiecare moment și să creăm amintiri de neuitat! Hai CSU!” a spus Monyea Pratt după ce și-a prelungit înțelegerea cu formația noastră.

„Ne bucurăm să ne putem baza în continuare pe Mo, un jucator complet și experimentat, care a adus mereu plus de valoare echipei noastre. Suntem convinși că și în acest sezon își va face simțită prezența pe parchet în fiecare aspect al jocului și, ca de fiecare dată, va face tot ce depinde de el pentru a crește la maxim nivelul de joc al coechipierilor săi și implicit al echipei” a declarat directorul CSU Sibiu, Horațiu Floca.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button