DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Răzvan Pleșca compară returul cu CS Gheorgheni cu meciul dintre Gaz Metan și Kups Kuopio – ”Va fi greu, seamănă cu dubla noastră din cupele europene”

Dacă va promova ACS Mediaș în Liga a III-a, rămâne de văzut. Meciul decisiv se dispută sâmbătă, 24 iunie de la ora 17:30 pe stadionul ”Gaz Metan”.

După multe negocieri cu șefii Transgaz, președintele clubului alb-negru, Ionuț Buzean a reușit să închirieze stadionul pentru disputarea meciului de baraj cu CS Gheorgheni. ”E ca și cum i-aș cere chirie copilului meu ca să locuiască în acceași casă cu mine” a mărturisit Răzvan.

Marți, conducerea clubului a pus în vânzare bilete pentru duelul de sâmbătă, iar medieșenii au răspuns rapid și au cumpărat sute de bilete în doar câteva ore. Fostul portar al Gazului Metan, Răzvan Pleșca a comparat returul cu CS Gheorgheni cu partida dintre Gaz Metan și Kups Kuopio din Europa Leaque din 7 iulie 2011.

”Va fi greu, seamănă cu dubla noastră cu Kups Kuopio din Cupele Europene. Eram favoriți, mult mai buni decât ei, dar din cauza presiunii, abia ne-am calificat. Sper să reușească și ei, jucătorii actuali ai Mediașului. Atmosfera pe stadion va fi una senzațională pentru acest nivel, probabil va fi meciul de baraj de promovare în Liga 3 cu cei mai mulți spectatori din țară. Am cumpărat bilete la prima oră de când s-au pun în vânzare” a declarat Răzvan Pleșca.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button