FOTBAL

Bogdan Vișa, fundașul lui CSC Șelimbăr își pune ghetele in cui

CSC 1599 Șelimbăr se desparte în această vară de încă unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului.

Aventura lui Bogdan Vișa la trupa sibiană se încheie după aproape patru ani, însă perioada de timp petrecută la Șelimbăr face micuța echipă să ia o decizie așa cum marile cluburi procedează, chiar rareori, cu jucători de legendă, simboluri. Să retragă numărul pe care l-a purtat pe tricou, scrie Liga2.

”În vara acestul an, ne-am luat un bun rămas de la Bogdan Vișa jucătorul, și l-am întâmpinat cu bucurie pe Bogdan Vișa, omul, prietenul, leaderul.
Bogdan a fost un om de temelie în promovarea echipei, el fiind alături de călăreți încă din 2019. El a fost (și este) un leader atât pe teren cât și în vestiar, motivându-i pe cei mai tineri, ajutându-i să treacă peste momentele grele și apăsătoare din teren și peste presiunea la care sunt supuși jucătorii în timpul meciurilor.
Ce mai putem spune? …
Bogdan Vișa – un exemplu pentru generațiile tinere, și nu numai.
Performanțele lui Bogdan, nu au trecut neobservate în impactul pe care l-a avut asupra CSC 1599 Șelimbăr, el a demonstrat constant pasiunea sa pentru joc.
În cele două sezoane acesta a jucat un număr de 18 meciuri și a marcat 3 goluri.
CSC 1599 Șelimbăr va organiza în această vară un meci de retragere din fotbal pentru Bogdan Vișa, iar în semn de mulțumire și respect pentru cariera sa de fotbalist, conducerea clubului a decis să retragă numărul 24 de pe tricou.
La vârsta de 37 de ani, Bogdan Vișa a ajuns în punctul în care a simțit că este momentul potrivit să lase în urmă echipamentul și ghetele și să-și înceapă o nouă etapă în viața sa.
Noi îi urăm mult succes!- și ne dorim cu ardoare ca locul lui în echipă să fie ocupat de un jucător cu cel puțin atâta pasiune și dedicare ca a lui Bogdan”, sună mesajul clubului din Șelimbăr.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button