DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

VIDEO Ionuț Buzean ia în calcul să mute echipa în alt oraș – ”Nu ne permitem”

Ziua de sâmbătă, 24 iunie, a tras cortina peste sezonul 2022-2023 la toate nivelurile. Formația pregătită de Dumitru Solomon și Doru Dudiță s-a impus categoric în returul cu CS Gheorgheni, scor 4-0 și 5-2 la general.

Având în vedere interesul extrem de mare pentru returul cu Gheorgheni, conducerea alb-negrilor a făcut tot posibilul ca meciul să se dispute pe stadionul ”Gaz Metan”. Peste 5.000 de suporteri au fost prezenți sâmbătă, 24 iunie 2023, la meciul de promovare.

La finalul partidei, președintele formației de pe malul Târnavei Mari, Ionuț Buzean a declarat faptul că ia în calcul să mute echipa în alt oraș din cauza chiriei foarte mari pentru stadionul Gaz Metan.

”La fel ca toate echipele care joacă pe Stadionul Gaz Metan și noi am plătit o chirie, o chirie destul de mare pentru o echipă de Liga 4. Obiectivul a fost îndeplinit, încă de când am început acest proiect am spus că obiectivele sunt imediate – promovare în primul an și promovarea în al doilea an. O să vorbim cu sponsorii noștri despre buget, o să vedem cine rămâne, cine o să rămână. Am făcut mai multe solicitări companiei Transgaz, din păcate toate au refuzate. Practic, ne-au cerut să plătim tariful stantard care este pentru orice altă echipă care vine să joace aici. Este păcat!. Luăm în considerare absolut orice, chiar să mergem în altă parte să jucăm. Nu ne permitem o astfel de chirie la fiecare meci” a declarat Ionuț Buzean.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button