BASCHETULTIMELE ȘTIRI

VIDEO Sibianul Dan Fleșeriu prezentat oficial la CSM Constanța

Noul antrenor al echipei de baschet masculin CSM Constanța, Dan Fleșeriu, și primul jucător transferat pentru sezonul următor, Rolland Török, au fost prezentanți, joi, la sediul clubului.

Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș, a declarat că vor urma și alte achiziții după antrenorul Dan Fleșeriu și jucătorul Andrei Talpeș.

„Mă bucur foarte mult că am reușit aceste transferuri. Au venit doi oameni în care ne punem mare încredere și speranță. Împreună cu ei, ne dorim să atingem toate obiectivele propuse pentru sezonul viitor. Va fi un sezon foarte greu, dar și spectaculos. Campionatul Ligii Naționale de baschet masculin este foarte puternic. Sunt multe echipe care investesc. Constanța crește de la an la an. Am ajuns într-un punct de care sunt mândru. Cred că am atins maturitatea necesară ca să țintim mai sus. Avem un management foarte bun, ne place să gândim fiecare pas, fiecare decizie. Eu zic că vom avea un sezon foarte bun împreună”, a spus Andrei Talpeș.

Dan Fleșeriu este unul dintre cei mai experimentați antrenori români din Liga Națională și totodată unul dintre antrenorii cu cele mai lungi mandate la echipele antrenate. Tehnicianul sibian le-a mai pregătit pe CSM Satu Mare (2008-2013, în LNBF), CSM Târgoviște (2013-2015, în LNBF), CSU Sibiu (2015-2021, în LNBM) și Dinamo București (în LNBM).

Dan Fleșeriu va fi antrenorul cu care CSM Constanța pornește la drum în Liga Națională de Baschet Masculin, sezonul 2023/2024.

„Îmi doream de mult timp să fiu aici. Imediat după ce am încheiat cu Sibiul, Constanța era în capul listei. Așa că, pentru mine, este nu numai o onoare ci și o bucurie să antrenez la CSM Constanța. Este un club care are o creștere sănătoasă, deja de câțiva ani. Poate singurul club care a avut răbdare să dezvolte pas cu pas fiecare capitol. Așa că este un pas natural să obținem performanțe mai mari decât până acum. S-a făcut treabă foarte bună și până acum, cu Alex Olteanu și staff-ul din sezonul trecut. Eu, privind din afară, știu că celelalte echipe își pun probleme când vorbesc de Constanța. Sunt convins că vom face o treabă mai mult decât bună”, a spus Dan Fleșeriu.

Rolland Török este primul transfer pe care CSM Constanța îl realizează pentru a-și întări lotul în sezonul 2023/2024. Jucător cu prezențe în naționala României, campion al României cu U BT Cluj-Napoca și câștigător al Cupei României, cu U BT Cluj-Napoca și CSO Voluntari, dar și de trei ori câștigător al SuperCupei României și participant în FIBA Europe Cup, Rolland Török merge la malul mării și va juca pentru CSM Constanța în acest sezon.

„Mă bucur că am ajuns aici și pot să fac parte din acest proiect. Este o echipă care crește, pe mine m-a atras că au luat totul pas cu pas, iar asta se va vedea cu timpul. Primul mare pas cred că va fi în sezonul ăsta, când obiectivul nostru este să fim cât mai sus în clasamentul Ligii Naționale și în Cupa României. Ce pot spune sigur este că toate echipele trebuie să se pregătească bine înainte de meciurile cu noi, pentru că vom fi o nucă foarte greu de spart. Vom da tot ce putem pe teren, la fiecare meci. În sala de la Constanța am văzut de fiecare dată foarte multă lume, mulți suporteri. Abia aștept să joc pentru ei”, a spus, la rândul lui, Rolland Török.

Campania de achiziții va continua, în această vară, pentru echipa de baschet masculin. După un sezon foarte bun în Cupa României, cu o participare în premieră în Final 8, și o prezență în Top 10 Liga Națională de Baschet Masculin, CSM Constanța își dorește mai mult. Pregătirea noului sezon a început în forță.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button