FOTBAL

ACS Mediaș amendată de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal

Asociația Club Sportiv Mediaș, condusă de fostul căpital al Gazului Metan, Ionuț Buzean a fost amendată cu suma de 5.000 de lei din cauza materialelor pirotehnice folosite de suporterii alb-negri.

Paul Plaiaș, liderul galeriei ACS Mediaș a postat pe Facebook un mesaj prin care recomandă medieșenilor să ajute clubul lunar cu cel puțin 10 euro. Mai mult decât atât, Plaiaș a declarat faptul ca la meciul cu CS Gheorgheni a fost ultima dată când galeria a folosit materiale pirotehnice.

”Clubul a fost amendat cu 5000 lei! Intenția noastră nu este cea de a face rău clubului. Banii adunați de galerie de la fiecare meci, pot fi folosiți în scopuri mult mai bune de a ajuta echipa. Galeria noastră este urmărită meci de meci si cum facem ceva, cum suntem săltați.

În calitate de lider al galeriei, vreau să transmit că aceasta a fost ultima partidă la care s-au folosit materiale pirotehnice, care o va mai face, va fi înlăturat.

Orice manifest și orice lucru pus la cale de restul membrilor, trebuie să fie aprobat de liderul galeriei, asta pentru o mai bună organizare.

Pe această cale, rog o persoană să facă public contul clubului, unde fiecare dintre noi să punem o sumă de bani pentru a plăti amenda, căci tuturor ne-a plăcut show-ul pirotehnic.Apoi, vă dăm drumul la un proiect pentru ca fiecare fan al echipei noastre să ajute lunar clubul cu cel puțin 10€.” a scris Paul pe Facebook.

FOTO Asociația Club Sportiv Mediaș / Facebook

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button