Advertorial

Cum revoluționează un Start-up românesc felul în care fanii interacționează cu fotbalul? (CP)

Ne-am fi dorit ca ITștii români să poată inventa o aplicație care să dea fotbalului românesc un upgrade, dar probabil asta mai are de așteptat. Însă cum nu toată lumea se simte confortabil așteptând, între timp, un start-up creat în România își propune să schimbe fenomenul din temelii, oferind suporterilor posibilitatea de a avea un cuvânt de spus și de a deține ceva concret în fotbal.

Și nu doar că-și propune, dar start-up-ul cu sediu la Cluj-Napoca chiar a reușit să lanseze recent aplicația care le dă celor 4 miliarde de suporteri, în premieră mondială, putere de decizie. Astfel, iubitorii de fotbal pot sprijini cu adevărat tinerii jucători talentați, ajutându-i să semneze un contract profesionist cu un club european. Iar în schimbul susținerii lor, suporterii vor primi și împărți între ei până la 8% din salariul jucătorului susținut timp de 5 ani, dar și alte avantaje.

Iată cum Nordensa, start-up-ul cu sediul în România, inovează universul fotbalului pe cele trei paliere principale:

  1. Nordensa ajută tinerii talentați să-și construiască o carieră în fotbal

Oricine dorește să ajungă în vârful piramidei fotbalistice trebuie să treacă prin ani de antrenament și sacrificii, care, inevitabil, presupun costuri financiare substanțiale. Pentru un tânăr dintr-o familie cu resurse financiare limitate, adesea pragul majoratului vine cu presiunea abandonării sportului pentru a-și asigura un loc de muncă și a susține financiar familia. Nordensa schimbă această situație oferindu-le acestor tineri oportunitatea de a-și păstra visul viu și de a da probe pentru a obține un contract cu un club european de renume.

  1. Nordensa ajută cluburile să monitorizeze și să atragă tinerele talente

Majoritatea cluburilor de fotbal nu au un departament de scouting, cel mai probabil nu au nici măcar un singur scout și nici resurse să testeze cât e nevoie toți tinerii talentați care ar merita o șansă. Aici intervine Nordensa, prin intermediul echipei sale de profesioniști, cu o experiență combinată de decenii în cluburi de top din Premier League sau Bundesliga. Aceștia înțeleg nevoile cluburilor și se dedică descoperirii de jucători tineri și ambițioși care să corespundă exact acestor cerințe, nu sportivi demotivați sau la final de carieră.

  1. Nordensa ajută suporterii să aibă un cuvânt de spus în fotbal

Toate deciziile importante din fotbal sunt luate de o mână de oameni extrem de bogați. 4 miliarde de suporteri care susțin acest fenomen cumpărând bilete, abonamente, tricouri sau alte produse asociate fotbalului, nu au drept de opinie. Acum, însă, Nordensa le oferă acestora șansa de a fi coautori în poveștile de succes ale tinerilor fotbaliști talentați, de a trăi din plin ascensiunea lor și de a câștiga alături de următoarele stele ale fotbalului.

Momentan aplicația este disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone, dar în curând va putea fi instalată și din Google Play sau accesată în versiunea ei web.

Descoperă mai multe despre Nordensa, tinerii jucători talentați de pe platformă sau cluburile partenere unde aceștia ar putea ajunge pe nordensa.com sau instalează-ți aplicația pe telefon!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button