FOTBALULTIMELE ȘTIRI

Primăria alături de ACS Mediaș – Se caută soluții pentru preluarea stadionului ”Gaz Metan”

Odată cu promovarea în Liga 3, ACS Mediaș nu știe unde va juca meciurile de acasă. Președintele clubului, Ionuț Buzean a făcut până în prezent multe solicitări către Transgaz pentru obținerea dreptului de a juca pe stadionul ”Gaz Metan”, însă prețul chiriei este foarte mare.

Conform surselor SportînSibiu, chiria stadionului de pe malul Târnavei Mari este mai mare decât la Sibiu și Cluj, din cauza listării la bursă a societății. Prețul este de 7.000 de euro pe meci, iar pe ”Municipal” în Sibiu și pe Cluj Arena, prețul nu depășeste 3.000 de euro.

Primarul din Mediaș, Gheorghe Roman a declarat în nenumărate rânduri susținerea sportului din oraș. În cursul zilei de luni, 3 iulie, municipalitatea a făcut o solicitare către Transgaz pentru a găsi o modalitate de a prelua stadionul ”Gaz Metan”.

”Municipiul Mediaș are o veche tradiție în ceea ce privește sportul, iar ”sportul rege” ocupă un loc special în inimile medieșenilor. Timp de zeci ani, Mediaș a fost cunoscut prin echipa sa de fotbal, pe plan național și chiar internațional, astfel încât este o bucurie pentru noi, ca și comunitate, să vedem că echipă de fotbal locală a repornit drumul de afirmare. Cu pași siguri, ACS Mediaș a reușit să promoveze în Liga a III-a încă din primul an de la înființare, ceea ce ne dă speranța că parcursul echipei va fi unul de succs” a scris edilul șef al Mediașului în solicitarea către Transgaz.

Va prelua Primăria stadionul?

”Față de situația actuală, în care municipiul Mediaș deține în proprietate publică terenul de fotbal și terenul de sub construcții, iar SNTGN Transgaz SA deține în proprietate construcțiile, vă rugăm să vă exprimați punctul dumneavostră de vedere cu privire la modalitatea de preluare de către Muncipiul Mediaș a imobilelor aparținând societății din incinta Stadionul Municipal Mediaș” a mai adăugat primarul Gheorghe Roman în solicitarea către Transgaz.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button