ATLETISMULTIMELE ȘTIRI

Alexandra Hudea, medalie de aur la Campionatul Național de tineret și seniori

Alexandra Hudea și Iulia Mărginean, cele două sportive legitimate la CSS Mediaș au participat în weekend la Campionatul Național de tineret și seniori U23.

În perioada 8-9 iulie la Craiova s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret U23. Competiția a fost găzduită de stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” și s-a bucurat de participarea a 269 de atleți din partea a 82 de cluburi.

La etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret U23 au participat și două sportive din Mediaș. De data aceasta atletele de aur ale Mediașului au luat startul în finala de 5000 de metri iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Alexandra Hudea a alergat cei 5000 de metri în 16 minute, 52 de secunde și 11 sutimi, timp care i-a adus titlul de campioană națională la tineret. De asemenea acest rezultat i-a adus Alexandrei titlul de vicecampioană națională la seniori. În ceea ce o privește pe Iulia Marginean, s-a clasat pe poziția a 4-a la nivel național, cu timpul de 17 minute, 56 de secunde și 23 de sutimi.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button