DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Simion Ionuț, antrenorul lui FC Avrig înaintea meciurilor din Cupa României – ”Va fi foarte dificil”

Miercuri, 12 iulie 2023, de la ora 18:00, FC Avrig dispută primul meci din faza regională a Cupei României, cu ACS Stăruința Zagon.

Contactat de SportînSibiu, Simion Ionuț antrenorul formției sibiene a declarant faptul că obiectivul echipei este Victoria indiferent de adversary.

Final de Liga 4 pe locul 3

”A fost un campionat foarte dificil unde după părerea noastră diferența s-a făcut în pregătirea fizică, având un lot foarte mic și cu 1 sau 2 antrenamente pe săptămână era greu să ținem pasul cu contracadidatele noastre. Returul de campionat a fost excepțional pentru nou, unde doar campiona ACS Mediaș a reușit să ne învingă. Cu această ocazie ținem să îi felicităm pentru promovarea obținută în Liga 3.

Meciuri dificile în Cupa României

”Obiectivul pentru noi întodeauna va fi victoria indiferent de adversar, deși va fi foarte dificil pentru că venim după o pauză de 3 săptămâni, iar antrenamentele abia le-am reluat pentru a ne putea pregăti pentru aceste două jocuri. Meciul cu Galda se va disputa la Avrig, fiind o echipă pe care o cunoaștem, o echipă pe care am mai întâlnit-o pe vream când activam la nivelul Ligii a III-a. Avem un lot foarte restrâns, sperăm că la ora jocurilor toată lumea săp fie aptă sută la sută”

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button