DeclarațiiULTIMELE ȘTIRI

Benjamin Hanzu, prima reacție după ce a semnat cu ACS Mediaș – ”Sper să ne îndeplinim obiectivul”

Formația condusă de Ionuț Buzean, ACS Mediaș a efectuat primul transfer din pauza competițională. Originar din Cisnădie, fundașul Benjamin Hanzu (20 de ani) a bătut palma cu formația de pe malul Târnavei Mari pentru un an de zile.

Jucătorul lui FC Hermannstadt a jucat sezonul trecut la CS Tunari, unde în 14 partide a reușit să marcheze de 5 ori și a oferit 5 pase de gol.  Astfel, Hanzu ar putea fi un plus important în Liga 3 pentru ACS Mediaș, care își propune promovarea în al doilea eșalon.

Sibianul a declarat pentru SportînSibiu faptul că alegere a fost făcută cu inima. ”Am mai avut și alte oferte, unele din ele chiar din eșaloanele superioare, dar am ales cu inima și cred că am făcut cel mai bun lucru în acest moment al carierei mele” a declarat noul fundaș al Mediașului.

Seriozitatea și proiectul ACS Mediaș

”Pentru mine a contat foarte mult seriozitatea și proiectul pe care se bazează ACS Mediaș. Faptul că sunt acasă, dar și că îmi place lotul de jucători de aici doar mi-a ușurat decizia de a venii la Mediaș”

Băieții s-au descurcat extrem de bine

”Am urmărit câteva meciuri din sezonul trecut, chiar și returul finalei de promovare unde zic că băieții nu au avut nici o problemă și s-au descurcat extrem de bine. Cunosc o parte din jucătorii alb-negrilor, cu o parte chiar am mai fost și coleg de vestiar, sunt băieți buni cu personalitate, iar eu cred că o să ne întelegem foarte bine”

Hanzu, vrea încă o promovare în Liga 2

”Am avut un sezon foarte bun la CS Tunari, unde am reușit să marcheze și cu care am reușit și promovare în Liga 2. Sper ca anul acesta să reușesc să înscriu de mai multe ori pentru a îmi ajuta echipa și pentru a ne putea îndeplini obiectivul și anume promovarea” a declarat Hanzu pentru SportînSibiu.

Alte știri sport din Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button